«Λίγο πριν τη σέντρα» στις 21.00 ακριβώς

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Η εικόνα αυτή, αποτυπώνει επακριβώς, τι συμβαίνει στην καρδιά μου, στις καρδιές όλων. Πλέον το κίτρινο αίμα που κυλάει στις φλέβες μου, κρύωσε, πάγωσε, από ένα παχύ στρώμα στάχτης, που συνεχίζει να στοιβάζεται πάνω τους, μέρα με την μέρα. Τα λόγια «σώθηκαν» πια, έχασαν την αξία τους. Λέμε, λέμε, λέμε, δεν βγαίνει τίποτα. 
Πρόσφατα «ξύπνησαν» και κάποιοι άλλοι που λιβάνιζαν από το πρωί ως το βράδυ, λες και υπήρχε κάποια ανάγκη γιαυτό. Κανιβαλισμός και στοχοποίηση, για όποιον ψέλλιζε δύο κουβέντες διαφορετικές, για καλό πάντα. Εχθρός της ΑΕΚ ήταν, γιατί το καλό της ΑΕΚ, μόνο ορισμένοι έχουν το προνόμιο να το ξέρουν και να το λένε ή να το γράφουν. Οι υπόλοιποι απαγορεύεται. Τώρα που δεν μαζεύεται η κατάσταση και πάμε από σφαλιάρα σε σφαλιάρα, τώρα είναι οι πρώτοι που φωνάζουν, γιατί «τα έλεγαν» αυτοί.

Άντε να δούμε που θα φτάσει αυτό το πράγμα. Άντε να δούμε πόση υπομονή ακόμα , πόση ρε παιδάκι μου; Άντε να δούμε πότε θα διαλυθεί η στάχτη και θα αναβλύσει το κίτρινο αίμα μου, το αίμα μας, σαν λάβα που θα κάψει και θα σαρώσει τα πάντα στο διάβα της. Όσο για το πανό δεν θα πω τίποτα. Δεν χρειάζεται.

Κώστας Σταματιάδης 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AEK PASSION. Από το Blogger.